Modeshow

Lad dine kunder blive inspireret

Gør noget andet end det traditionelle modeshow. Tilbyd dine kunder en oplevelse, som de sent vil glemme ved at invitere mig til en showaften, hvor jeg vejleder dine kunder og styler dine modeller.

Som stylist vil jeg inspirere og guide dine kunder. Vise tøjet frem på en smart, trendy og nærværende måde. Dine kunder vil gå hjem fra denne aften med nye input og masser af inspiration til styling.

Slut aftenen af med at lade kunderne teste deres nye viden omkring tøj og tilbehør. En aften med show og fyldte indkøbsposer.

Jeg er din konferencier

Jeg tilbyder styling af modeller og er din konferencier under hele showet. Jeg har fingeren på pulsen og årstidens trend. Bidrager med gode stylingtips under showet og dine kunder får samtidig set, hvad din butik kan tilbyde af lækkert tøj, tilbehør og smart styling.

En festlig aften for dine kunder

Det kan blive en af de bedste investeringer du tilbyder dine kunder. En festlig aften, hvor du tilbyder din kunder masser af inspiration og ideer til at udnytte årstidens trend. Alt sammen fremført på baggrund af min professionelle viden omkring mode, årstidernes tendenser og den kvindelige forfængelighed.

Modeshow hos Companys, Århus

Billederne er fra en Eksklusiv Stylingaften for Companys, Aarhus C, hvor temaet var festtøj, hår og makeupstyling. Frisør- og makeupartist Mike og jeg lavede en helt speciel aften for Companys kunder, hvor vi viste lækkert festtøj fra butikken og hvordan hår og makeup skulle styles til fest.

Vi har lige lavet et lignende show for Busted i Silkeborg, hvor Busteds kunder fik vist efterårets mode, hår- og makeupstyling.

Kontakt mig

Fortæl mig om dine ideer og ønsker, så finder jeg den løsning der passer præcis til din butik.

Ring til mig på 26281142, eller udfyld kontaktformularen, og send en besked.