Kvalitet, Power & Udstråling

 

Kvalitet, power og udstråling er grundstenene i min virksomhed og jeg selv. Alt hvad jeg arbejder med, og måden jeg udfører mit arbejde på, er bundet op på de 3 ting.

Jeg har arbejdet en del år indenfor modebranchen. I 2009 blev jeg certificeret Stylecoach, hos Stylist og Mastercoach Tini Owild, Stylewise Academy i København.

Jeg blev selvstændig stylist i 2009, og har haft 1000 vis af stylinger, både i privat regi og ude i forskellige modebutikker. Jeg laver modeshows og afholdt stylingevents i tøjbutikker.

De senere år har mit arbejde taget en mere erhvervsorienteret drejning. I dag underviser jeg bla. butikspersonale i modebutikker. Dertil laver jeg både katalogopgaver og stylingopgaver, samt afholder workshops.

I know what women wants

Min passion og faglighed er koncentreret omkring snit og pasform af tøj. Jeg ved hvad kvinder vil have, fordi jeg efterhånden har stylet flere tusinde kvinder.

Min rolle som stylecoach og idémager omkring tøjstil, giver mig mange skønne oplevelser. Mine kunder bliver glade og får en gladere udstråling.

Min oparbejdede viden og erfaring anvender jeg også som sparringspartner, når jeg hjælper forskellige tøjbrands med at ramme deres målgruppe – Sparring til tøjbrands

Ring til mig på 26281142, eller send en mail via kontaktformularen, og hør hvordan du også får kvalitet, power og udstråling i din forretning.

Helle Bille
Park Allé 11 5.tv
8000 Aarhus C
26 28 11 42
CVR: 32609538