Styling med Kant

At arbejde med mode kræver hele tiden at du følger med. Du skal være i bevægelse og holder dig opdateret i hvad trenden byder på i indeværende sæson.

På dette kursus vil du og dit personale lære forskellige stylingprincipper. Hvordan I styler jeres kunder med “kant”, så kunderne ser nye måder at sammensætte tøj og tilbehør på.

Kurset foregår hos dig. I lærer at style både på giner og på hinanden. Vi har fokus på trend, farver og tilbehør, der kan fremme salget i butikken og tiltrække flere af jeres yndlingskunder.

Styling med Kant handler om at inspirere kunderne med ny styling. En kunde lægger mærke til tøjet på ginerne, i vinduet og i butikken, men hun er som regel også modtagelig for forslag, når hun står i prøverummet.

Inspiration gennem styling

Du skal fastholde din kunde ved at give hende ny inspiration gennem styling.

Din trofaste kunde er ikke længere så trofast som tidligere. Hun er hurtigt videre til en ny butik, som kan give hende den inspiration og variation, som hun har behov for i sin stil.

Én ting du ALDRIG må, er at sætte din kunde i bås. Her mener jeg, at du aldrig må tage hendes stil for givet, og tro at hun vil have PLEJER, hver gang hun handler hos dig.
Gør du det, så forbliver hun ikke din trofaste kunde. På et tidspunkt søger hun nye veje, hvor hun finder sin inspiration.

Dit job er at vise vejen

Du skal som butik og butiksejer hele tiden være opdateret på mode og trend. Du skal hele tiden kunne arbejde kreativt og nytænkende med din kunde.

Samtidig skal du være inspirationskilde for dit personale, som skal kunne de samme stylingsteknikker som dig. Din kunde må ikke kunne mærke forskel på om du er tilstede i butikken eller ej. Hun skal altid have samme inspiration og vejledning hos dit personale, som hun får hos dig.

Kurset indeholder:

  • Hvad er KANT – og hvordan styles det
  • Hvordan mikses de forskellige stilarter og materialer
  • Farver – er kunden til de kolde eller varme farver
  • Styling til kunder, på giner og jer selv
  • Leg med tøj, tilbehør og mix af stilarter
  • Du får en flot kursus-mappe, Styling med Kant, indeholdende alt det som vi har gennemgået på kurset, som du og dit personale kan bruge løbende som opslagsmappe

Foregående kurser

Har du også haft kursus 1 Kropsform, snit og pasform, og kursus 2 Stylecoaching og mersalg, i dit forløb, så laver vi Follow Up på begge kurser, på det her kursus.

Vi gennemgår hvad der har været godt og hvilken forskel det har betydet for dig, dit personale og din butik i hverdagen. Jeg kommer med løsningsforslag til de udfordringer du måske har haft, og hvad der skal arbejdes mere med.

Ring til mig på 26281142 eller send en mail via kontaktformularen, og hør hvad jeg kan gøre for dig som modebutik.

 

Kropsformer, snit og pasformStylecoaching og mersalg