Tøjbrand

Skab succes – også hos jeres forhandlere

Mit daglige virke som stylist er ude i modebutikkerne. Her har jeg butikkernes ressourcer og mandskab tæt inde på livet. Mit samarbejde med modebutikker rundt om i landet giver mig kendskab til, hvad der er mest populært, både i Aalborg, Aarhus, Middelfart og København.

Jeg hjælper modebutikkerne med at “tænke anderledes” og være på forkant overfor deres kunder – det yderste led. Jo bedre du som tøjbrand er forberedt med de rigtige designs, jo lettere er det at sælge de nye varer til modebutikkerne rundt i landet.

Skal vi sammen øge dit salg

Jeg interesserer mig meget for snit og pasformer, og har hjulpet 1000 vis af kvinder med deres personlige styling.

Mine mange personlige samtaler og tøjprøvninger med mine kunder, gør at jeg i dag meget lettere spotter, hvad der passer de forskellige kropstyper.

Min erfaring har jeg samtidig benyttet til at uddanne personale i landets modebutikker, så de er blevet bedre rustet til at yde en god stilvejledning.

Det er ikke det hele der sælger lige godt, derfor er det også vigtigt, at de rette tøjstyles ender i de rette modebutikker. Det er her jeg kan tilbyde min viden og erfaring til dig og dit tøjbrand.

Detailbranchen er hårdt ramt

Det er vist ikke nogen hemmelighed. At detailbranchen piver derude, kan jeg vist roligt sige. Der lukker flere modebutikker end der starter op (nyeste update er 365 konkurser i 2015). Derfor er det så vigtigt for dig som tøjbrand også at tænke anderledes og kreativt. Som tøjbrand er du nød til at være med til at hjælpe modebutikkerne, så de kan hjælpe deres eget salg.

Trofaste og glade forhandlere sikrer dig en fremtid som brand – for Deres succes er en direkte faktor til din succes som brand.

Pasform, pasform og atter pasform

Du skal som tøjbrand også have succes hos forbrugeren – det yderste led. Snit og pasform spiller en meget vigtig rolle i dit design. Dine forhandlere kan ikke sælge tøjet, hvis det ikke sidder ordentlig på kunden – uanset hvor smart det så end er.

Dét ser jeg utallige eksemper på

Når jeg bevæger mig rundt i modebutikkerne ser jeg mange  tøjstyles som ikke bliver solgt. Det har altid en årsag og tidens trend er ikke altid synderen.

Det skyldes som regel at pasformen ikke passer til kunderne. Og når det sket et par sæsoner eller tre – ja så er modebutikken fluks videre efter et nyt brand, der kan det deres kunder efterspørger.

Sparring og ideer der virker

Som stylist giver jeg jer idéerne til hvad I skal ændre og hvordan I sikrer jer at samarbejdet med modebutikkerne fortsætter.

Jeg tilbyder

  • sparring og kick off med jeres salgsteam – det er ikke længere nok KUN at kunne sælge
  • sparring omkring snit/pasformer på designet med jeres designer, så det passer de forskellige kropstyper
  • foredrag og kurser til jeres forhandlere gennem jer som brand, så de får mere fokus på jeres brand i butikken
  • styling af modeller til fotoshoot så jeres brand fremstår skarpt og med kant

Kontakt mig og fortæl om dine ideer, så finder den løsning som passer præcis til dig som tøjbrand.

Ring til mig på 26281142, eller send en besked via kontaktformularen, og hør hvad jeg kan gøre for dig som tøjbrand.